یکی از دغدغه های بسیاری از بانوان این است که امکان عمل لابیاپلاستی در افراد خاص و با شرایط خاص هم وجود دارد؟ در یک سری افراد خاص امکان انجام این عمل حداقل تا مدتی وجود ندارد و یا برعکس، بسیاری از افراد در شرایط خاص تصور می کنند امکان عمل لابیاپلاستی برایشان وجود ندارد که اینگونه نیست و می توانند به راحتی و بدون هیچ ممانعتی اقدام به عمل نمایند.
جراحی لابیاپلاستی در زنان باردار
بسیاری از زنان باردار علاقه دارند که بلافاصله پس از زایمان جراحی لابیاپلاستی را انجام دهند ، در این مقاله به بیان این موضوع می پردازیم که آیا جراحی لابیاپلاستی در زنان باردار امکان پذیر است ؟ لابیاپلاستی یکی از جراحی زیبایی واژن است که امروزه بسیار مورد استقبال قرار گرفته است ، در صورتی که بانوان دارای لابیاهای نامتقارن ، بزرگ و آویزان باشند نه تنها زیبایی دستگاه تناسلی آنها از بین می رود بلکه در زمان مقاربت جنسی از برقراری رابطه جنسی لذت نمی ببرند در نتیجه اعتماد به نفس آنها کاهش پیدا می کند .
لابیاپلاستی فواید بسیاری دارد اما مهم ترین و بارزترین فواید لابیاپلاستی می توان به کاهش سایز لابیاها و برداشتن بافت اضافه و چین خورده دستگاه تناسلی اشاره کرد . با جراحی لابیاپلاستی نه تنها دستگاه تناسلی زیبا می شود بلکه به دلیل برداشتن بافت های اضافه دستگاه تناسلی افزایش میل جنسی نیز رخ می دهد .
مشکلاتی که لابیاهای بزرگ ایجاد می کنند
- مشکل در زمان نزدیکی
- مشکل در زمان پوشیدن لباس
- ایجاد مشکل در زمان ادرار کردن
- عدم تقارن لابیاها
- کاهش اعتماد به نفس
- معاینه جهت لابیاپلاستی
دکتر بهمن پور بیمارانی که جهت عمل لابیاپلاستی مراجعه کرده اند را ابتدا روی تخت ژنیکولوژی قرار می دهد و به شکل دقیق از نظر سیمتریک بودن ، طول قدامی دستگاه تناسلی ، تیرگی پوست واژن و وضعیت ضخامت و چین های اضافه سایز کلیتوریس و ناحیه کلیتوریس بیمار را معاینه می کند سپس بسته به نیاز بیمار و وضعیت دستگاه تناسلی تعیین می کند که کدام تکنیک جراحی لابیاپلاستی برای شخص استفاده شود .
تکنیک جراحی لابیاپلاستی
معمولا دکتر بهمن پور طی تجربه ای که دارند برای اشخاصی که لابیاهای بسیار بزرگ دارند توصیه می کند که به شکل V لابیاها برداشته شود ، با این کار اندازه طبیعی و نرمال لابیامینور بدست می آید .روش های دیگری نیز برای جراحی لابیاپلاستی وجود دارد که بسته به نیاز بیمار و تشخیص جراح زیبایی زنان از آن روش های استفاده می شود .
بیشتر بخوانید: آزمایشات قبل از لابیاپلاستی
لابیاپلاستی در بیماران قلبی
بسیاری از اشخاص فکر می کنند که اشخاصی که بیماری قلبی دارند نیاز است که بابی هوشی لابیاپلاستی را انجام دهند ، این دیدگاه کاملا اشتباه است زیرا می توان در بسیاری از اشخاصی که بیماری قلبی دارند لابیاپلاستی را بدون بی هوشی بلکه با بی حسی موضعی انجام داد .
چه نکاتی را بیماران قلبی قبل از عمل لابیاپلاستی انجام دهند
- بیماران قلبی یک هفته قبل از عمل لابیاپلاستی باید نکات ذیل را رعایت نمایند
- مصرف آسپرین را باید از 7 روز قبل قطع نمایند
- اگر وارفاین مصرف می نمایند باید زمانی که به دوز مناسبی رسید جراحی لابیاپلاستی را انجام دهند
- مصرف یکسری داروها باید قطع گردد
- برخی از داروها باید تغییر کند و به داروهای دیگری تبدیل شود
زمانی که این اشخاص از نظر پزشکی به وضعیت نرمال رسیدند می توانند جراحی لابیاپلاستی را انجام دهند ، بنابراین اشخاصی که جراحی لابیاپلاستی را می خواهند انجام دهند با رعایت نکات ساده بیان شده در بالا می توانند لابیاپلاستی را انجام دهند.
آیا لابیاپلاستی در بیماران قلبی نیاز به بی هوشی دارد؟
بسیاری از اشخاص فکر می کنند که اشخاصی که بیماری قلبی دارند نیاز است که بابی هوشی لابیاپلاستی را انجام دهند ، این دیدگاه کاملا اشتباه است زیرا می توان در بسیاری از اشخاصی که بیماری قلبی دارند لابیاپلاستی را بدون بی هوشی بلکه با بی حسی موضعی انجام داد .
لابیاپلاستی در اشخاص مبتلا به MS
دکتر بهمن پور جراح زیبایی زنان بیان می کنند که اشخاصی که به بیماری MS مبتلا هستند ، نیاز است قبل از جراحی با جراح زیبایی زنان خود مشورت نمایند تا مواردی که نیاز است بررسی شود ، یکی از مواردی که نیاز است قبل از جراحی لابیاپلاستی در بیماران MS بررسی شود بررسی انعقاد خون در آنها می باشد، در صورتی که جراح زیبایی زنان تشخیص دهد و هیچ مشکل خاصی وجود نداشته باشد بانوان مبتلا به MS نیز می توانند این جراحی را انجام دهند.
بیشتر بخوانید: چه جراحی هایی را همزمان با لابیاپلاستی می توان انجام داد؟
سخن پایانی
به طور کلی عمل لابیاپلاستی نیز مانند بسیاری از عمل های جراحی دیگر ممکن است در یک بازه زمانی برای فرد در شراط خاص امکان پذیر نباشد. البته این موضوع هم به شرایط بیمار و هم به نوع روشی که قصد انجام لابیاپلاستی را دارند بستگی دارد. بهترین گزینه این است که فرد پیش از اقدام به این عمل با یک متخصص جراحی زیبایی زنان مشورت کند و وضعیت و شرایط خود را با وی در میان بگذارد.