روش های درمان بی اختیاری ادرار
بی اختیاری ادرار چرا رخ می دهد ؟ برای درمان بی اختیاری ادرار چه روش های درمانی وجود دارد ؟ درمان بی اختیاری ادرار چند جلسه است ؟ شاید در خصوص بی اختیاری ادرار برای شما نیز این سوالات ایجاد شود که هر یک از این سوالات پاسخ خاص خود را دارند که در این بخش به بیان پاسخ این سوالات می پردازیم .
تشخیص بی اختیاری ادرار
در مرحله اول پزشک پس از معاینه شخص و ملاحظه برخی از آزمایش های که از بیمار خواسته انجام دهد ، می تواند برحسب این موارد و علائم نوع بی اختیاری ادرار را تشخیص دهد که به پزشک در درمان بیماریها کمک شایانی می کند .
تشخیص نوع بی اختیاری ادرار را می توان با معاینه جسمانی و علائم به آسانی انجام داد ، اما در برخی از بیماران باید برخی از آزمایش ها نیز انجام شود .
آیا می دانستید یکی از علت های بی اختیاری ادرار در اثر عصبی بودن مثانه رخ می دهد .
آزمایش ادرار
دکتر بهمن پور جراح زیبایی زنان به بیماران توصیه می کند که آزمایش ادرار را انجام دهند تا با جواب نمونه ای از آزمایش ادرار بتوان به علائم عفونت و یا اختلالات که ممکن است براثر خون در ادرار مشاهده شود پی برد .
در برخی از مواقع ممکن است که از بیمار خواسته شود که چندین دفعه آزمایش ادرار انجام دهد .
بی اختیاری ادرار ممکن است در اثر شلی عضلات واژن باشد که باید عضلات مثانه را نیز بررسی نمایید .
در برخی از موارد ممکن است که پزشک از بیمار بخواهد که سونوگرافی لگن و تست تومور تخمدان را انجام دهد .
بهتر است بدانید که بسته به نوع بی اختیاری ادرار و علت آن درمان بی اختیاری ادرار متفاوت است ، زیرا در برخی از موارد ممکن است بی اختیاری ادرار را ترکیبی انجام داد .
در برخی از اشخاص بیماری زمینه ای ممکن است سبب بروز این مشکل شده باشد که باید ابتدا به درمان بیماری پرداخته شود ، زیرا ممکن است با درمان بیماری زمینه ای مشکل شخص در خصوص بی اختیاری ادرار درمان گردد .
توصیه به بیمارانی که بی اختیاری ادرار دارند
تمرین مثانه برای درمان بی اختیاری ادرار
برخی از اشخاص نیاز است که مثانه خود را تمرین دهند تا دفع ادرار را دیرتر انجام دهند ، البته نیاز به ذکر است که این نوع درمان و این تمرین در اشخاصی بی اختیاری ادرار فوریتی دارند موثر است و در اشخاصی که بی اختیاری ادرار استرسی دارند تاثیر ندارد .
تمرین بی اختیاری ادرار در نوع بی اختیاری ادرار فوریتی
به این اشخاص توصیه می شود که در زمان دفع ادرار فوریتی مثانه را عادت دهند که ده دقیقه دیرتر دفع داشته باشند تا مثانه عادت کندک ه زمان طولانی تری دفع ادرار را انجام دهند .
باید مثانه را عادت دهید که هر دو تا چهار ساعت دفع داشته باشد نه فقط زمانی که نیاز است که دفع ادرار انجام شود .
توصیه های دکتر بهمن پور برای اشخاصی که بی اختیاری ادرار دارند
- اشخاص باید تا حد ممکن از مصرف غذاهای کافئین دار ، الکل پیشگیری نمایند .
- هم چنین اشخاص باید مصرف مایعات را کاهش دهند .
- اشخاصی که اضافه وزن دارند باید تا حد ممکن فعالیت بدنی خود را کاهش دهند .
تمرینات عضلات لگن
بانوان می توانند با انجام عضلات کف لگن تا حدی بی اختیاری ادرار را تقویت نمایند ، زیرا انجام این تمرینات به تقویت عضلات کف لگن کمک می کند .
تقویت عضلات کف لگن برای اشخاصی که بی اختیاری ادرار استرسی دارند بسیار مفید می باشد .
به این اشخاصی توصیه می شود که به مدت 5 دقیقه در زمان احساس به دفع ادرار ، ادرار خود را نگه دارند پس از این زمان به مدت 5 ثانیه 5 ثانیه شخص باید مدت زمان دفع ادرار افزایش دهد .
برای اینکه انقباض عضلات انجام شود باید به مدت 10 ثانیه انقباض عضلات را تمرین نمایید سپس در طول روز به مدت سه بار در روز این انقباض عضلات صورت گیرد .
دکتر بهمن پور جراح زیبایی زنان در مطب نحوه انجام این تمرین ها را به شکل کامل توضیح می دهد .
در برخی از موارد دکتر بهمن پور به بیماران توصیه می کنندکه با یک متخصص فیزیوتراپی مشورت نماید و تمرینات بیو فید بک را انجام دهند .
درمان بی اختیاری ادرار با دارو
در برخی از موارد با کمک داروها می توان به درمان بی اختیاری ادرار کمک کرد ، برای اشخاصی که مثانه عصبی دارند ممکن است از برخی از داروها نظیر سلیفناسین ، یا میرابرجرون و … استفاده شود که به درمان این بی اختیاری ادرار کمک می کند .
درمان بی اختیاری ادرار با پساری
با کمک برخی از وسیله ها می توان به درمان بی اختیاری ادرار پرداخته شود ، یکی از این روش ها درمان بی اختیاری ادرار با پساری است .
برای درمان بی اختیاری ادرار روش های مختلفی وجود دارد که در سایر مقالات به بیان آنها پرداخته می شود .
سایر مقالات مرتبط به درمان بی اختیاری ادرار
درمان بی اختیاری ادرار با پساری