دکتر میترا بهمن پور / بیماری های زنان / راه های پیشگیری از بی اختیاری ادرار

راه های پیشگیری از بی اختیاری ادرار

راه های پیشگیری از بی اختیاری ادرار
آنچه می خوانید...

بی اختیاری ادرار به خودی خود یک بیماری نیست، بلکه بی اختیاری ادراری یک عارضه ناشی از سایر بیماری ها یا به دلیلی ناشناخته اتفاق می افتد. لذا برای پیشگیری از بی اختیار ادراری در ابتدا باید راه ها و اقدامات پیشگیری از بیماری هایی که باعث بی اختیاری ادرار می شود را انجام داد.

ناگفته نماند که بی اختیاری ادراری ممکن است در هر رده سنی و در هر جنسیتی اتفاق بیفتد. اما مراقبت هایی وجود دارد که می توان خطر ابتلا به بی اختیاری را کاهش داد.

راه های پیشگیری از بی اختیاری ادرار

راه ها و اقدامات پیشگیری از بی اختیاری ادراری عبارتند از

پیشگیری از بی اختیاری ادرار

  • کنترل وزن ایده آل: کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده آل و نرمال می تواند مانع از بی اختیاری ادراری شود.
  • ترک مصرف دخانیات: عدم مصرف سیگار یا هر گونه دخانیات دیگر خطر ابتلا به بی اختیاری ادراری را کاهش می دهد. برای ترک جدی دخانیات می توانید به مراکز مربوطه نیز مراجعه نمایید و از کمک آنها بهره مند شوید.
  • انجام فعالیت های ورشی: برنامه مشخصی از فعالیت های رزوانه برای خود قرار دهید و در برنامه خود ورزش های هوازی یا ورزش های عضلانی (مثل وزنه برداری) و وزش های انعطاف پذیری (مثل یوگا) را حتما بگنجانید.
  • از فشار آوردن به مثانه جدا خودداری کنید: مصرف برخی از غذاها یا نوشیدنی ها می تواند در پیشگیری از بی اختیاری بسیار موثر باشد. مصرف کافئین و الکل بسیار ادرار آور بوده و فشار زیادی بر روی مثانه وارد می کند لذا سعی کنید از مصرف این مواد غذایی بپرهیزید.
  • مصرف غذاهای فیبر و زینک دار: سعی کنید در برنامه غذایی خود حتما غذاهای فیبر و زینک دار را به فراوانی میل نماید زیرا این مکمل ها باعث برطرف شدن یبوست می شود، یبوست به نوبه خود باعث بی اختیاری ادرار می شود.
  • انجام وزش کگل: ورزش ماهیچه های کف لگنی یا همان ورزش کگل یکی از مهم ترین ورزش هایی است که باید هم مردان و هم زنان، هر روز انجام دهند. تمرینات کگل باعث تقویت عضلاتی می شود که اندام های داخل لگن را حفاظت می کنند. این ورزش می تواند مانع از بی اختیاری ادراری و عفونت لگنی شود.
  • تنظیم ساعت ادرار: اگر همیشه نگران بی اختیاری ادراری هستید سعی کنید تمرین کنید که در ساعات مشخصی از روز به دستشویی روید. با این روش بدن انسان به ادرار کردن در همان ساعت عادت می کند.
  • نوشیدن آب فراروان: سعی کنید روزانه حداقل 8 لیوان آب بنوشید. نوشیدن آب فراوان مانع از یبوست و ایجاد سنگ کلیه که عوامل بی اختیاری هستند، می شود. دقت شود که ساعات نوشیدن آب باید تنظیم شود یعنی سعی کنید در ساعات روز که فعالیت بدن بیشتر است میزان نوشیدن آب هم بیشتر باشد.

منبع:

ar.wikihow.com

al-3laj.com

اشتراک گذاری مطلب:

دکتر میترا بهمن پور

دکتر میترا بهمن پور

جزو نفرات برتر بورد کشور، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، عضو انجمن جراحان زیبایی آمریکا، دارای چندین مقاله معتبر خارجی و ایرانی، یکی از مولفین موسسه رهپويان شريف، نويسنده و آموزش دهنده موسسه رهپويان شريف
استاديار دانشگاه، ارائه دهنده پنج كنگره زنان و زايمان كشور، رتبه استاد برتر از نظر نمره ارزشيابی دانشجويان، دارای مدرک جراحی های زيبايی و ترميمی زنان از آكادمی آمريكايی جراحي زيبايی زنان
American Academy of Aesthetic Gynecologic Surgery

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *